ΞέχασεςUsername/Password

Όροι χρήσης

Η συμμετοχή στις υπηρεσίες στοιχήματος του “BOOKENEMYLIVE.COM” προϋποθέτει την αποδοχή των παρακάτω όρων και συνθηκών:

1. Οι συνδρομητές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, όπως επιβάλλει ο τοπικός νόμος περί στοιχήματος. Απαγορεύεται ως εκ τούτου να χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα άτομα κάτω των 18 ετών. Να σημειώσουμε ότι το διαδικτυακό στοίχημα επιτρέπεται σε όσους έχουν συμπληρώσει το 21έτος, ενώ το στοίχημα στον ΟΠΑΠ είναι ελεύθερο σε όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. To BOOKENEMYLIVE.COM προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία και ποτέ δεν θα τα δώσει σε τρίτους προς εμπορική ή άλλη εκμετάλλευση τους. 

3. Όλες οι εμπιστευτικές πληροφορίες από το “BOOKENEMYLIVE.COM” επιβάλλεται να χρησιμοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το μέλος του οποίου το όνομα έχει τεθεί στην φόρμα εγγραφής. Το “BOOKENEMYLIVE.COM” διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη συνδρομή του μέλους για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι διακινεί πληροφορίες σε άλλη ιστοσελίδα, forum, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, face book κ.α.) ή οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας. Καμία επιστροφή δε θα γίνεται για τον εναπομείναντα χρόνο της συνδρομής και θα λαμβάνονται νομικά μέτρα για την αποκατάσταση της απώλειας κερδών. Κάθε κακομεταχείριση ή άλλη βλαβερή συμπεριφορά ως προς τη σχέση σας με το “BOOKENEMYLIVE.COM” θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ακύρωση οποιασδήποτε σχέση σας με το “BOOKENEMYLIVE.COM”.

4. Απαγορεύεται αυστηρότατα η αναμετάδοση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική, ή διασκευή, ή κατά παράφραση απόδοση του περιεχομένου του χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση ή άδεια του BOOKENEMYLIVE.COM. Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου του BOOKENEMYLIVE.COM που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο δίκτυο από το BOOKENEMYLIVE.COM προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο BOOKENEMYLIVE.COM ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, και διατίθενται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το Ελληνικό Δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς θα είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια. Το BOOKENEMYLIVE.COM ωστόσο έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από την παρούσα διάταξη και να εφαρμόσει τους παρόντες όρους σύμφωνα με το δίκαιο της χώρας του εκάστοτε συνδρομητή και να υπαγάγει τις οποιεσδήποτε διαφορές και στην δικαιοδοσία της χώρας του συνδρομητή. Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία κλπ ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, εκμετάλλευση των στοιχείων χωρίς την γραπτή άδεια του δικαιούχου επισύρει σωρεία αστικών και ποινικών κυρώσεων, ιδίως εκ του νόμου 2121/1993 'περί πνευματικής ιδιοκτησίας', του Π.Κ., της τροποποίησης αυτού με τον νόμο 4481/2017 καθώς και του άρθρου 60 του Αστικού Κώδικα, ως και άλλων ειδικότερων νόμων. Η τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση και αναπαραγωγή μέρους της ιστοσελίδας ή περιεχομένου προστατευομένου από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι δυνατή, μόνον υπό την προϋπόθεση ότι έχει παρασχεθεί ειδική προς τούτο έγγραφη άδεια από την ιστοσελίδα ή τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων επί του προκειμένου στοιχείου.

5. Το “BOOKENEMYLIVE.COM” δεν ευθύνεται για καμία απώλεια, καθώς αποτελεί υπηρεσία που παρέχει εργαλεία για την επιλογή των ορθών στοιχημάτων ! Οι προτάσεις μας είναι με δικό σας ρίσκο και βασίζονται στις προβλέψεις και αναλύσεις μας και δεν είναι συνδεδεμένες με στημένους αγώνες !Πιο συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας  αφορά την παροχή πληροφοριών, επισημάνσεων και ειδήσεων απευθυνόμενων προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, σχετικά με την ενημέρωση τους για θέματα που αφορούν την ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε στοίχημα προκαθορισμένης ή μη απόδοσης που διεξάγεται νόμιμα και σε πάσης φύσεως ατομικά ή ομαδικά παιχνίδια ή σε γεγονότα η φύση των οποίων προσφέρεται για διεξαγωγή νομίμου στοιχήματος, με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οικονομικό κίνδυνο, και δεν συνιστούν προτροπή ή παρακίνηση από μέρους της ιστοσελίδας προς τους επισκέπτες σε συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.Για αυτό το BOOKENEMYLIVE.COM δεν φέρει και δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τις αποφάσεις οποιουδήποτε χρήστη των υπηρεσιών περί της καθ' οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχής αυτού σε δελτίο ή δελτία στοιχήματος ή στοιχημάτων οποιασδήποτε μορφής καθώς και τυχόν οικονομικούς κινδύνους συμμετοχής σε τέτοιο στοίχημα που αναλήφθηκε ή πρόκειται να αναληφθεί από οποιοδήποτε χρήστη των υπηρεσιών με βάση τις συμβουλές, επισημάνσεις, πληροφορίες, ειδήσεις, προγνωστικά και αποτελέσματα που παρέχονται ή προβάλλονται με οποιοδήποτε τρόπο από τις υπηρεσίες του BOOKENEMYLIVE.COM.

6. Πρέπει να παράσχετε μόνο το πλήρες νόμιμο ονοματεπώνυμό σας, και μια έγκυρη διεύθυνση email  για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής στο  BOOKENEMYLIVE.COM. 

7. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να τερματίσουμε την παροχή υπηρεσιών για οποιοδήποτε λόγο, με την απαραίτητη προειδοποίηση ενός μηνός.

8. To BOOKENEMYLIVE.COM καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο διαδικτυακό τόπο να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την αξιοπιστία, πληρότητα ή επικαιρότητα τους. Όταν ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων το BOOKENEMYLIVE.COM  δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη. Το BOOKENEMYLIVE.COM στη προσπάθεια του να ενισχύσει την επικοινωνία με τους  χρήστες του,  δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους και τις επισημάνσεις τους μέσω του LIVE CHAT που υπάρχει στο site μας (BOOKENEMYLIVE.COM). Σε καμιά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στο forum δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Υβριστικά και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται και θα διακόπτεται η δυνατότητα ανάρτησης νέων από τους εν λόγω χρήστες. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (έως ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του καθώς είναι live.

9. Απαγορεύεται η προβολή - διαφήμιση site μέσω του live chat χωρίς την έγκριση των διαχειριστών του bookenemylive.com. Απαγορεύεται η προβολή προσωπικών email και social media (Facebook, Twitter) μέσω του BOOKENEMYLIVE.COM βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η διαχείριση του bookenemylive.com έχει το δικαίωμα να διαγράψει τα σχετικά σχόλια και να αποκλείσει από το LIVE CHAT τον χρήστη που παραβαίνει τους όρους χρήσης. 

10. Σε περιπτώσεις τεχνικών ή άλλης φύσεως δυσχερειών, λόγω των οποίων η πρόσβαση στην ιστοσελίδα δυσχεραίνεται ή καθίσταται αδύνατη, η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει. Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε για την άμεση επίλυση του προβλήματος. 

11. Το “BOOKENEMYLIVE.COM” διατηρεί το δικαίωμα να αναβαθμίσει και αλλάξει τους Όρους Χρήσης για της αναρτήσεως ενημερώσεων και αλλαγών στην ιστοσελίδα του “BOOKENEMYLIVE.COM”. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.

Μέσω της  χρήσεως της ιστοσελίδας μας, αποδέχεσθε πλήρως τους παρόντες όρους και συνθήκες.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την επίσκεψή σας στην σελίδα μας! Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να στείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: ΞΕΝΟΦΩΝ ΤΣΟΥΝΗΣ

ΕΔΡΑ: ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΥ 58, ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ.